Gratis forsendelse fra €20
Bestilt på arbejdsdage før 22:00 leveret i morgen
Gratis returnering inden for 14 dage

23/05/23

Duux vinder 2 iF Design Awards!

Vi er glade for at kunne fortælle, at Duux har vundet ikke blot én, men hele to prestigefyldte iF Design Awards for vores innovative produkter! Vores Edge-konvektorvarmer og vores nye smarte app er kendt for deres fremragende design og kvalitet.

EdgeKonvektorvarmeren er ikke kun stilfuld og elegant, men også utrolig funktionel. De vigtigste funktioner omfatter støjsvag drift, energibesparende tilstand, justerbar temperatur og et intuitivt kontrolpanel. Edge Juryen ved iF Design Award roste den for dens enestående design, brugervenlighed og energieffektivitet.

hvis 2023 edge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores nye Smart app har også vundet en iF Design Award for sin intuitive grænseflade og sine utallige funktioner. Med appen kan brugeren styre sine Duux-apparater overalt i verden, indstille tidsplaner og modtage notifikationer ved ændringer i temperaturen eller luftkvaliteten. Dommerpanelet var imponerede over det brugervenlige design, den problemfri integration og muligheden for altid at have kontrol over sit indeklima.

 

iF Product Award er en af verdens mest prestigefyldt designpriser. Hvert år uddeles der priser til de bedste design i forskellige kategorier, f.eks. produktdesign og kommunikationsdesign. Prisen anerkender vigtigheden af innovation og fremragende design, og det er en stor ære for os at modtage denne pris.

Vi er utrolig stolte af vores team hos Duux og for deres design af disse prisbelønnede produkter og appen. Vi vil fortsat bestræbe os på at udvikle produkter, der ikke blot er funktionelle, men også passer perfekt ind i ethvert interiør.

Relaterede artikler

Hvordan renser jeg min luftfugter?

Ved regelmæssigt at rengøre din luftfugter undgår du kalkaflejringer i filteret eller vandbeholderen på din luftfugter. Dette sikrer et hygiejnisk output, bedre ydeevne og en længere levetid for dit produkt. Men hvornår skal du rense din luftfugter, og hvad er den bedste måde at gøre det på? Vi forklarer det for dig trin for trin. [...]

4 fordele ved stilhed om natten

Støjende gadetrafik, sirener eller en brummende maskine i hjørnet af rummet - fuldstændig stilhed er ofte en mangelvare om natten. Og alligevel er fuldstændig stilhed faktisk gavnlig for dit fysiske og mentale helbred. Læs her om fordelene ved stilhed om natten, og hvordan det kan forbedre dit generelle velbefindende. 1. Bedre søvnkvalitet Støj [...]

Pust liv i hjemmet