Gratis forsendelse fra €20
Bestilt på arbejdsdage før 22:00 leveret i morgen
Gratis returnering inden for 14 dage

5/05/22

Gør dit soveværelse forårsklar i 4 trin

Fuglene synger, markerne er fyldt med friske blomster og vi kan endda nyde de første solstråler – foråret står i fuldt flor. Kunne dit soveværelse trænge til lidt opfriskning? Tid til et frisk pust gennem dit soveværelse: sådan gør du dit soveværelse forårsklar i 4 trin!

1. Ud med det gamle

Som man siger "Et ryddeligt hjem er et ryddeligt sind". Forskning fra The National Sleep Foundation viser, at du sover op til 19 procent (!) bedre i et ryddeligt rum. Det er tid til at befri dit soveværelse for unødvendige ting. Tip 💡: Giv dine ting en fast plads. Ved at opbevare lignende genstande sammen og et sted, hvor du bruger dem regelmæssigt, forhindrer du dem i at ligge og rode.

Er du en hemmelig samler? Spørg dig selv, om du ville rejse en kilometer for den pågældende ting. Er svaret 'nej'? Så kan du med ro i sindet slippe af med det 😉.

2. Tid til the real deal

Stofmøbler og tekstiler er som en magnet for (fint) støv, skæl og støvmider. Ud over den sædvanlige vask af sengetøjet bør dine puder, madras og sengegavl ikke udelades under den store forårsrengøring.

  • Giv din madras tid til at lufte. Ved ikke at rede din seng med det samme, forhindrer du fugt fra nattesved i at trænge længere ind i din madras. Har du lidt ekstra tid? Fordel et tykt lag bagepulver på madrassen og lad det trække i mindst 15 minutter (jo længere, jo bedre). Bagepulveret klæber til fugten og neutraliserer eventuelle ubehagelige lugte. Brug en støvsuger til at suge bagepulveret op igen.
  • Har du en stofseng eller springmadras? Glem ikke at støvsuge din sengegavl for at mindske risikoen for allergiske reaktioner fra støv og støvmider.

Ikke pjattet med rengøring? Med afspilningslisten nedenfor spillende i baggrunden, vil dit soveværelse være pænt og ryddeligt på ingen tid.

rengøring motivation playliste

3. Hold det luftigt

Vidste du, at vi i gennemsnit bruger 32 år af vores liv på at sove? 😯 Jo vigtigere er det at være opmærksom på luftkvaliteten i vores soveværelse. Luft derfor dit soveværelse dagligt for at komme af med forurenet luft og lad nok frisk luft komme ind i rummet. Derudover kan en luftrenser med HEPA-filter være med til at filtrere (fint) støv, pollen og andre forurenende partikler fra luften – så du kan sove som en rose.

4. Prikken over i'et

En æterisk olie med duft af lavendel bringer ikke kun forårets blomsterduft ind i dit hjem, men skaber også en oase af ro i soveværelset. Denne lur på flaske har en beroligende effekt og fremmer søvnen.

God rengøring!

duux ss22 livsstil 09 1920x1920

Relaterede artikler

Hvordan renser jeg min luftfugter?

Ved regelmæssigt at rengøre din luftfugter undgår du kalkaflejringer i filteret eller vandbeholderen på din luftfugter. Dette sikrer et hygiejnisk output, bedre ydeevne og en længere levetid for dit produkt. Men hvornår skal du rense din luftfugter, og hvad er den bedste måde at gøre det på? Vi forklarer det for dig trin for trin. [...]

4 fordele ved stilhed om natten

Støjende gadetrafik, sirener eller en brummende maskine i hjørnet af rummet - fuldstændig stilhed er ofte en mangelvare om natten. Og alligevel er fuldstændig stilhed faktisk gavnlig for dit fysiske og mentale helbred. Læs her om fordelene ved stilhed om natten, og hvordan det kan forbedre dit generelle velbefindende. 1. Bedre søvnkvalitet Støj [...]

Pust liv i hjemmet